Skip to main content

De kerstborrel is dit jaar in Franeker. Foto: Franeker Actueel

De laatste maand van het jaar staat bijna voor de deur en dat betekent dat de kerstborrel weer op de agenda staat. Dit jaar organiseert de CCNWF de kerstborrel op donderdag 14 december 2023.

U bent van harte welkom in de verwarmde tent van Stichting Kryst yn Frjentsjer op de Breedeplaats in Frjentsjer. Daar staat ook de hoogste kerstboom van Friesland van maar liefst 14,2 meter hoog! Dat wilt u toch ook zien?

Onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door Grand Café De Doelen, gaan we er een gezellige avond van maken!

Datum en tijd
Donderdag 14 december van 17:00 tot 20:00 uur

Aanmelden
U kunt zich aanmelden met maximaal 2 personen per bedrijf. Aanmelden kan t/m 10 december. Heeft u dieetwensen geef dit dan aan bij de aanmelding.

Let op! Op dit evenement zijn 150 personen welkom. Wanneer dit aantal geregistreerd is, wordt de eerstvolgende inschrijving op de wachtlijst geplaatst.

Afmelden
Indien u bent verhinderd, dan ook graag weer afmelden via de button hieronder. U geeft dan gelegenheid aan een ander lid, die op de wachtlijst is geplaatst, om alsnog deze activiteit bij te kunnen wonen.

Graag tot donderdag 14 december!

Momenteel geregistreerd

Deze lijst is alleen te zien wanneer u bent ingelogd.

Log in om aan te melden

Al aangemeld?

Gebruik deze tool om uw aanmelding te beheren.