Skip to main content

Bestuur

Jeroen de Boer
Voorzitter

Jeroen de Boer

Meer over Jeroen

Voorzitter CCNWF
Overleg Gemeente Waadhoeke en Harlingen
Overleg O3 (Overheid, Onderwijs en Ondernemers) Noordwest Friesland

Jeroen de Boer is sinds 2019 voorzitter en contactpersoon voor het overleg bij van de Gemeente Waadhoeke en Harlingen.

In het dagelijks leven is hij directeur/eigenaar van AutodeBoer in Franeker. Al meer dan 40 jaar verbonden aan Mitsubishi, maar daar zijn in de afgelopen jaren meer activiteiten bijgekomen, zoals Vakgarage en autoverhuur. “Nu kan een ieder uit de regio bij ons terecht, voor alles op gebied van auto’s.”

Jeroen dacht niet lang na op de vraag of hij bestuurslid wilde worden en later de vraag kreeg om voorzitter te worden:

“De afgelopen jaren was ik al een frequent bezoeker van uiteenlopende activiteiten van CCNWF. Het valt mij als deelnemer van deze evenementen op dat er een solide organisatie aan het werk is om iedere keer iets moois neer te zetten voor de leden. En als dan de vraag komt om hiervan deel te kunnen gaan uitmaken is voor mij de vraag makkelijk beantwoord! Ik kijk er naar uit om de komende jaren mijn steentje bij te dragen aan deze mooie club. Graag tot snel.”

Ronald Brouwer
Penningmeester

Ronald Brouwer

Meer over Ronald

Penningmeester en Lid Activiteitencommissie (AC)

Ronald Brouwer is eigenaar van Kr8werk en Printkr8. Hij combineert op doortastende wijze jarenlange ervaring op het gebied van design, marketing, communicatiestrategie, internettechnologie sinds kort ook met complete signing voor bedrijven. Dat komt bijvoorbeeld ook tot uiting in ons nieuwe huisstijl (sinds 2021). Ronald is een betrokken lid van de CCNWF en aanwezig op bijna alle activiteiten. Dat viel ons op en daarom hebben we Ronald gevraagd of hij wat voelde voor een bestuursfunctie bij onze ondernemersvereniging. En of hij daarbij de vinger aan de pols wil houden met betrekking tot de financiën. Waarom hij Ja heeft gezegd tegen deze functie, daarover zegt hij:

“…..binnenkort online…”

Secretaresse en bestuurslid Janke Goodijk
Bestuurslid

Janke Goodijk

Meer over Janke

Bestuurslid

Janke Goodijk is woonachtig in Sexbierum. Van het agrarisch bedrijf Firma Goodijk verzorgt ze de financiële administratie. “Daarnaast ben ik als ‘spin in het web’ vrijwilliger bij de organisatie van de Slachtemarathon en heb een aantal bestuursfuncties. Dit doe ik met veel plezier!

We zijn nog niet zo lang lid van de CCNWF, maar op één van de eerste activiteiten die wij bezochten, kwam Jeroen al naar mij toe met de vraag om bestuurslid te worden van CCNWF. Ik heb ‘ja’ gezegd tegen een functie in het CCNWF-bestuur, omdat ik vind dat als je ergens lid van bent je óók eens iets voor de club moet doen. Bovendien is het leuk om mee te mogen praten over alles wat er speelt.”

Janke Goodijk neemt verder de rol van secretaresse op haar.

Voorzitter Activiteitencommissie CCNWF
Voorzitter AC

André van Santen

Meer over André

Voorzitter Activiteitencommissie (AC)
Overleg GFOT (Groot Fries Ondernemerstreffen)

André van Santen is al 10 jaar eigenaar/directeur van Timmerbedrijf van Santen. Na vele jaren ervaring op te hebben gedaan bij de lokale bouwbedrijven besloot hij om in 2008 het roer om te gooien en voor zichzelf te starten.
Van kleine verbouwingen tot grote projecten, als ZZP-er staat hij zijn mannetje. In 2014 is hij begonnen met Bouwpartner Friesland. Samen met de lokale ZZP-er’s en bedrijven in verschillende branches komen mooie projecten tot stand met een verbluffend resultaat! Hij begeleidt het project van A tot Z en weet alles in goede banen tot het gewenste eindresultaat naar volle tevredenheid van alle partijen behaald is!

Sinds maart 2018 maakt hij deel uit van de activiteitencommissie binnen het bestuur.

“Sikke Bijlsma benaderde mij destijds om deze functie van hem over te nemen. Ik was blij verrast en zei dan ook meteen: Ja!  Want het netwerken tijdens de bedrijfsbezoeken en in contact komen met andere leden, geven mij een boost! Erg leuk om aan deel te nemen en nog leuker voor mij om dit nu te mogen organiseren!”

De komende jaren kijk ik uit naar de projecten die gaan komen en ben trots om deze te mogen organiseren met de overige bestuursleden!

Bestuurslid Marie Haisma
Lid AC

Marie Haisma

Meer over Marie

Lid Activiteitencommissie (AC)

Marie Haisma is mede-eigenaar van Haisma Scheeps- & Industriemotoren. Het bedrijf is al 25 jaar officieel Volvo Penta Center Dealer en houdt zich bezig met de verkoop en het onderhoud van scheepsaandrijvingen voor de beroepsvaart, industrie en pleziervaart.

Haar reden om zich in te zetten voor ons bestuur is:

“Het is gewoon leuk! Ik beleef er plezier aan om mij in te zetten voor deze mooie ondernemersvereniging en om met andere bestuursleden leuke activiteiten te organiseren.”

Lid AC

Judith vd Meulen

Meer over Judith

Lid Activiteitencommissie (AC)

Judith van der Meulen (woonachtig in Harlingen) is Senior Adviseur Werkgeversdiensten bij UWV. Zij biedt dienstverlening aan werkgevers bij werving en selectie, informatie over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, arbeidsjuridische informatie, advies over subsidies en regelingen, advies over personeelsbeleid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en werving van personeel in Europa. Een hele mond vol. Maar iemand met zoveel kennis willen we natuurlijk graag in ons bestuur. Op de vraag waarom zij “Ja” heeft gezegd tegen deze vrijwilligersfunctie antwoordde ze:

“Tijdens één van de activiteiten ben ik door Robbin Elzinga gevraagd of ik belangstelling had voor een bestuursfunctie. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en tijdens de eerste vergadering wist ik het gelijk. Dit is interessant, leuk om te doen en op deze manier kan ik een actieve bijdrage leveren aan deze mooie club. Ik kijk er naar uit om samen met de andere bestuursleden een aantrekkelijk en inspirerend programma neer te zetten voor de leden van CCNWF. Graag tot ziens!”

Lid Activiteitencommissie Simon bij de Leij
Lid AC

Simon Bij de Leij

Meer over Simon

Lid Activiteitencommissie (AC)

Simon bij de Leij is werkzaam bij BDL Machines B.V. uit Menaam en Grou. BDL Machines B.V. is importeur en leverancier van bosbouwmachines. De machines komen uit Finland, Zweden, België, Frankrijk en Tsjechië en worden verkocht in de Benelux. BDL machines B.V. is een degelijke, onafhankelijke onderneming, die zorgt voor zekerheid en betrouwbaarheid.

Sinds begin 2019 maakt hij deel uit van het bestuur, Simon is gevraagd voor de activiteitencommissie. Hier hoefde hij niet lang over na te denken en heeft ja gezegd, om als jong bestuurslid toe te treden aan deze mooie Commerciële Club.

“Ik hoefde niet lang na te denken, toen Frans Nieuwhof mij eind 2018 vroeg voor deze mooie functie vroeg. Als trouwe bezoeker van veel activiteiten die de Commerciële Club Noordwest Friesland organiseert, is dit een unieke kans om in het bestuur mee te werken aan mooie nieuwe activiteiten in de toekomst!”

Bestuurslid en Lid Activiteitencommissie
Lid AC

Sake Douwenga

Meer over Sake

Lid Activiteitencommissie (AC)

Zowel voor de activiteitencommissie van de Commerciële Club Noordwest-Friesland alsmede voor het bestuur proberen we een mooie balans te vinden tussen jonge en ervaren mensen. Zo kwamen we bij Sake Douwenga terecht. Hij is werkzaam in het familiebedrijf Gevelrenovatie- en voegbedrijf Douwenga in Franeker als werkvoorbereider/projectleider. Waarom hij ‘Ja” zei toen we hem vroegen of hij iets voor onze ondernemersvereniging wou betekenen, was zijn antwoord:

“Al een aantal jaren ben ik aanwezig bij de activiteiten van de commerciële club. Tijdens de kerstborrel ben ik gevraagd door Simon bij de Leij en Milan Grijmans om zitting te nemen in het bestuur voor de activiteitencommissie. Hier werd ik gelijk enthousiast van! Wat een interessante en leuke kans om mee te werken aan mooie en vooral gezellige activiteiten voor in de toekomst. Ik hoop op een leuke en gezellige leerzame tijd.”

Mathijs de Vries
Lid AC

Mathijs de Vries

Meer over Mathijs

Lid Activiteitencommissie (AC)
Mathijs de Vries is met zijn twee compagnons eigenaar van Omnia 4 Office.
Met meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren en leveren van o.a. kantoorbenodigdheden en het inrichten van kantoren. In 2016 heeft hij de stap genomen om voor zichzelf te beginnen en nog geen dag spijt gehad van deze beslissing. Met veel plezier komt hij regelmatig bij zijn klanten en de laatste jaren ook steeds meer in een adviserende rol als ERGO-coach met betrekking tot werkplekonderzoeken. Op de vraag waarom hij “Ja” heeft gezegd tegen deze vrijwilligersfunctie antwoordde hij:

“Een aantal jaar ben ik nu lid van de CCNWF en wat mij aantrekt is de gezelligheid en gastvrijheid die hier te vinden is. En daarbij doe je ook nog zaken onderling; wat wil je nog meer. Als bestuurslid activiteiten lever ik graag een bijdrage aan deze mooie ondernemersvereniging.”

Contact met het bestuur

Wilt u contact op nemen met een van onze bestuursleden? Dat kan via de contactpagina. Of stuur een mail naar ons secretariaat. Wij horen graag van u!