Skip to main content

Bestuur

Jeroen de Boer
Voorzitter

Jeroen de Boer

Meer over Jeroen

Voorzitter CCNWF
Overleg Gemeente Waadhoeke en Harlingen
Overleg O3 (Overheid, Onderwijs en Ondernemers) Noordwest Friesland

Jeroen de Boer is sinds 2019 voorzitter en contactpersoon voor het overleg bij van de Gemeente Waadhoeke en Harlingen.

In het dagelijks leven is hij directeur/eigenaar van AutodeBoer in Franeker. Al meer dan 40 jaar verbonden aan Mitsubishi, maar daar zijn in de afgelopen jaren meer activiteiten bijgekomen, zoals Vakgarage en autoverhuur. “Nu kan een ieder uit de regio bij ons terecht, voor alles op gebied van auto’s.”

Jeroen dacht niet lang na op de vraag of hij bestuurslid wilde worden en later de vraag kreeg om voorzitter te worden:

“De afgelopen jaren was ik al een frequent bezoeker van uiteenlopende activiteiten van CCNWF. Het valt mij als deelnemer van deze evenementen op dat er een solide organisatie aan het werk is om iedere keer iets moois neer te zetten voor de leden. En als dan de vraag komt om hiervan deel te kunnen gaan uitmaken is voor mij de vraag makkelijk beantwoord! Ik kijk er naar uit om de komende jaren mijn steentje bij te dragen aan deze mooie club. Graag tot snel.”

Voorzitter Activiteitencommissie CCNWF
Voorzitter AC

André van Santen

Meer over André

Voorzitter Activiteitencommissie (AC)
Overleg GFOT (Groot Fries Ondernemerstreffen)

André van Santen is al 10 jaar eigenaar/directeur van Timmerbedrijf van Santen. Na vele jaren ervaring op te hebben gedaan bij de lokale bouwbedrijven besloot hij om in 2008 het roer om te gooien en voor zichzelf te starten.
Van kleine verbouwingen tot grote projecten, als ZZP-er staat hij zijn mannetje. In 2014 is hij begonnen met Bouwpartner Friesland. Samen met de lokale ZZP-er’s en bedrijven in verschillende branches komen mooie projecten tot stand met een verbluffend resultaat! Hij begeleidt het project van A tot Z en weet alles in goede banen tot het gewenste eindresultaat naar volle tevredenheid van alle partijen behaald is!

Sinds maart 2018 maakt hij deel uit van de activiteitencommissie binnen het bestuur.

“Sikke Bijlsma benaderde mij destijds om deze functie van hem over te nemen. Ik was blij verrast en zei dan ook meteen: Ja!  Want het netwerken tijdens de bedrijfsbezoeken en in contact komen met andere leden, geven mij een boost! Erg leuk om aan deel te nemen en nog leuker voor mij om dit nu te mogen organiseren!”

De komende jaren kijk ik uit naar de projecten die gaan komen en ben trots om deze te mogen organiseren met de overige bestuursleden!

Bestuurslid Marie Haisma
Lid AC

Marie Haisma

Meer over Marie

Lid Activiteitencommissie (AC)

Marie Haisma is mede-eigenaar van Haisma Scheeps- & Industriemotoren. Het bedrijf is al 25 jaar officieel Volvo Penta Center Dealer en houdt zich bezig met de verkoop en het onderhoud van scheepsaandrijvingen voor de beroepsvaart, industrie en pleziervaart.

Haar reden om zich in te zetten voor ons bestuur is:

“Het is gewoon leuk! Ik beleef er plezier aan om mij in te zetten voor deze mooie ondernemersvereniging en om met andere bestuursleden leuke activiteiten te organiseren.”

Lid Activiteitencommissie Simon bij de Leij
Lid AC

Simon Bij de Leij

Meer over Simon

Lid Activiteitencommissie (AC)

Simon bij de Leij is werkzaam bij BDL Machines B.V. uit Menaam en Grou. BDL Machines B.V. is importeur en leverancier van bosbouwmachines. De machines komen uit Finland, Zweden, België, Frankrijk en Tsjechië en worden verkocht in de Benelux. BDL machines B.V. is een degelijke, onafhankelijke onderneming, die zorgt voor zekerheid en betrouwbaarheid.

Sinds begin 2019 maakt hij deel uit van het bestuur, Simon is gevraagd voor de activiteitencommissie. Hier hoefde hij niet lang over na te denken en heeft ja gezegd, om als jong bestuurslid toe te treden aan deze mooie Commerciële Club.

“Ik hoefde niet lang na te denken, toen Frans Nieuwhof mij eind 2018 vroeg voor deze mooie functie vroeg. Als trouwe bezoeker van veel activiteiten die de Commerciële Club Noordwest Friesland organiseert, is dit een unieke kans om in het bestuur mee te werken aan mooie nieuwe activiteiten in de toekomst!”

Penningmeester CCNWF
Penningmeester

Klaas Pieter Smits

Meer over Klaas Pieter

Penningmeester en Lid Activiteitencommissie (AC)

Klaas Pieter Smits is samen met zijn compagnon sinds 2013 eigenaar van Smits & Van der Meer Verzekeringen in Leeuwarden. Hij is al meer dan 20 jaar adviseur voor bedrijven en instellingen met betrekking tot risico’s, preventie en maatwerk verzekeringsoplossingen. Op enig moment hebben we Klaas Pieter gevraagd of hij wat voelde voor een bestuursfunctie bij onze ondernemersvereniging. En of hij daarbij de vinger aan de pols wil houden met betrekking tot de financiën. Dit zegt hij er zelf over:

“Jeroen en Edwin vroegen me om bestuurslid te worden van CCNWF. Ik voel me sterk verbonden met deze prachtige regio waar ik “hikke en tein” ben. Dat CCNWF samen met andere ondernemers gezellige, boeiende en inspirerende bijeenkomsten organiseert, vond ik als lid van de club al heel erg leuk. Ik heb er zin in om hier een bijdrage aan te mogen leveren samen met de andere bestuursleden.”

Lid AC

Judith vd Meulen

Meer over Judith

Lid Activiteitencommissie (AC)

Judith van der Meulen (woonachtig in Harlingen) is Senior Adviseur Werkgeversdiensten bij UWV. Per maart 2020 hopen wij dat ze definitief deel uit gaat maken van ons bestuur, aangezien Robbin Elzinga voor de zomer in 2019 aan heeft gegeven de bestuursfunctie niet langer te kunnen combineren met zijn werk en privésituatie. Daarom hebben wij Judith benaderd om alvast zitting te nemen in de activiteitencommissie. Op de vraag waarom zij “Ja” heeft gezegd tegen deze vrijwilligersfunctie antwoordde ze:

“Tijdens één van de activiteiten ben ik door Robbin Elzinga gevraagd of ik belangstelling had voor een bestuursfunctie. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en tijdens de eerste vergadering wist ik het gelijk. Dit is interessant, leuk om te doen en op deze manier kan ik een actieve bijdrage leveren aan deze mooie club. Ik kijk er naar uit om samen met de andere bestuursleden een aantrekkelijk en inspirerend programma neer te zetten voor de leden van CCNWF. Graag tot ziens!”

Bestuurslid en Lid Activiteitencommissie
Lid AC

Sake Douwenga

Meer over Sake

Lid Activiteitencommissie (AC)

Zowel voor de activiteitencommissie van de Commerciële Club Noordwest-Friesland alsmede voor het bestuur proberen we een mooie balans te vinden tussen jonge en ervaren mensen. Zo kwamen we bij Sake Douwenga terecht. Hij is werkzaam in het familiebedrijf Gevelrenovatie- en voegbedrijf Douwenga in Franeker als werkvoorbereider/projectleider. Waarom hij ‘Ja” zei toen we hem vroegen of hij iets voor onze ondernemersvereniging wou betekenen, was zijn antwoord:

“Al een aantal jaren ben ik aanwezig bij de activiteiten van de commerciële club. Tijdens de kerstborrel ben ik gevraagd door Simon bij de Leij en Milan Grijmans om zitting te nemen in het bestuur voor de activiteitencommissie. Hier werd ik gelijk enthousiast van! Wat een interessante en leuke kans om mee te werken aan mooie en vooral gezellige activiteiten voor in de toekomst. Ik hoop op een leuke en gezellige leerzame tijd.”

Gerda Dijkstra
Secretaresse

Gerda Dijkstra

Meer over Gerda

Gerda Dijkstra is onze secretaresse. Ze werkt drie dagen per week als management assistente bij De Waard Makelaars. Sinds januari 2017 verzorgt zij de notulen, de ledenadministratie en is samen met Gea Iedema (GJIZ) verantwoordelijk voor de online communicatie.

Contact met het bestuur

Wilt u contact op nemen met een van onze bestuursleden? Dat kan via de contactpagina. Of stuur een mail naar ons secretariaat. Wij horen graag van u!