Skip to main content

Bestuur

Gea Iedema, CCNWF
Voorzitter

Gea Iedema

Meer over Gea

Voorzitter CCNWF
Overleg Gemeente Waadhoeke en Harlingen
Overleg O3 (Overheid, Onderwijs en Ondernemers) Noordwest Friesland

Gea Iedema is sinds 2024 voorzitter en contactpersoon voor het overleg bij de Gemeente Waadhoeke en Harlingen.

Zij is de eigenaresse van GJIZ Online Media Support in Franeker. Het in 2011 opgerichte bedrijf is vooral bekend geworden door de ondersteuning die zij biedt aan ondernemers en organisaties op het gebied van de profilering online. Daarbij moet u denken aan het maken van uiteenlopende content op sociale mediakanalen, nieuwsbrieven en websites.

GJIZ heeft opnieuw JA gezegd tegen de CCNWF omdat:

“ik al jaren nauw betrokken ben bij de ondernemersvereniging. De rol als voorzitter is natuurlijk wel een veel grotere verantwoordelijk, maar mede door het vertrouwen van het bestuur en leden, denk ik die op een enthousiaste wijze te kunnen vervullen.”

Buiten de eigen onderneming ontstaan vaak de beste ideeën. De slogan ‘Met de CCNWF kom je eruit’ betekent dan ook dat we geloven dat wij door het organiseren van bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen deuren openen die anders gesloten blijven. Gea hoopt dat we dit in gezamenlijkheid de komende jaren blijvend waar kunnen maken.

 

Ronald Brouwer, CCNWF
Penningmeester

Ronald Brouwer

Meer over Ronald

Penningmeester en Lid Activiteitencommissie (AC)

Ronald Brouwer is eigenaar van Kr8werk en Printkr8. Hij combineert op doortastende wijze jarenlange ervaring op het gebied van design, marketing, communicatiestrategie, internettechnologie sinds kort ook met complete signing voor bedrijven. Dat komt bijvoorbeeld ook tot uiting in ons nieuwe huisstijl (sinds 2021). Ronald is een betrokken lid van de CCNWF en aanwezig op bijna alle activiteiten. Dat viel ons op en daarom hebben we Ronald gevraagd of hij wat voelde voor een bestuursfunctie bij onze ondernemersvereniging. En of hij daarbij de vinger aan de pols wil houden met betrekking tot de financiën. Waarom hij Ja heeft gezegd tegen deze functie, daarover zegt hij:

“…..binnenkort online…”

Janke Goodijk, CCNWF
Bestuurslid

Janke Goodijk

Meer over Janke

Bestuurslid

Janke Goodijk is woonachtig in Sexbierum. Van het agrarisch bedrijf Firma Goodijk verzorgt ze de financiële administratie. “Daarnaast ben ik als ‘spin in het web’ vrijwilliger bij de organisatie van de Slachtemarathon en heb een aantal bestuursfuncties. Dit doe ik met veel plezier!

We zijn nog niet zo lang lid van de CCNWF, maar op één van de eerste activiteiten die wij bezochten, kwam Jeroen al naar mij toe met de vraag om bestuurslid te worden van CCNWF. Ik heb ‘ja’ gezegd tegen een functie in het CCNWF-bestuur, omdat ik vind dat als je ergens lid van bent je óók eens iets voor de club moet doen. Bovendien is het leuk om mee te mogen praten over alles wat er speelt.”

Janke Goodijk neemt verder de rol van secretaresse op haar.

Judith van der Meulen, CCNWF
Voorzitter AC

Judith vd Meulen

Meer over Judith

Lid Activiteitencommissie (AC)

Judith van der Meulen (woonachtig in Harlingen) is Senior Adviseur Werkgeversdiensten bij UWV. Zij biedt dienstverlening aan werkgevers bij werving en selectie, informatie over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, arbeidsjuridische informatie, advies over subsidies en regelingen, advies over personeelsbeleid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en werving van personeel in Europa. Een hele mond vol. Maar iemand met zoveel kennis willen we natuurlijk graag in ons bestuur. Op de vraag waarom zij “Ja” heeft gezegd tegen deze vrijwilligersfunctie antwoordde ze:

“Tijdens één van de activiteiten ben ik door Robbin Elzinga gevraagd of ik belangstelling had voor een bestuursfunctie. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en tijdens de eerste vergadering wist ik het gelijk. Dit is interessant, leuk om te doen en op deze manier kan ik een actieve bijdrage leveren aan deze mooie club. Ik kijk er naar uit om samen met de andere bestuursleden een aantrekkelijk en inspirerend programma neer te zetten voor de leden van CCNWF. Graag tot ziens!”

Marie Haisma, CCNWF
Lid AC

Marie Haisma

Meer over Marie

Lid Activiteitencommissie (AC)

Marie Haisma is mede-eigenaar van Haisma Scheeps- & Industriemotoren. Het bedrijf is al 25 jaar officieel Volvo Penta Center Dealer en houdt zich bezig met de verkoop en het onderhoud van scheepsaandrijvingen voor de beroepsvaart, industrie en pleziervaart.

Haar reden om zich in te zetten voor ons bestuur is:

“Het is gewoon leuk! Ik beleef er plezier aan om mij in te zetten voor deze mooie ondernemersvereniging en om met andere bestuursleden leuke activiteiten te organiseren.”

Bestuurslid Simon bij de Leij
Lid AC

Simon Bij de Leij

Meer over Simon

Lid Activiteitencommissie (AC)

Simon bij de Leij is werkzaam bij BDL Machines B.V. uit Menaam en Grou. BDL Machines B.V. is importeur en leverancier van bosbouwmachines. De machines komen uit Finland, Zweden, België, Frankrijk en Tsjechië en worden verkocht in de Benelux. BDL machines B.V. is een degelijke, onafhankelijke onderneming, die zorgt voor zekerheid en betrouwbaarheid.

Sinds begin 2019 maakt hij deel uit van het bestuur, Simon is gevraagd voor de activiteitencommissie. Hier hoefde hij niet lang over na te denken en heeft ja gezegd, om als jong bestuurslid toe te treden aan deze mooie Commerciële Club.

“Ik hoefde niet lang na te denken, toen Frans Nieuwhof mij eind 2018 vroeg voor deze mooie functie vroeg. Als trouwe bezoeker van veel activiteiten die de Commerciële Club Noordwest Friesland organiseert, is dit een unieke kans om in het bestuur mee te werken aan mooie nieuwe activiteiten in de toekomst!”

Sake Douwenga, CCNWF
Lid AC

Sake Douwenga

Meer over Sake

Lid Activiteitencommissie (AC)

Zowel voor de activiteitencommissie van de Commerciële Club Noordwest-Friesland alsmede voor het bestuur proberen we een mooie balans te vinden tussen jonge en ervaren mensen. Zo kwamen we bij Sake Douwenga terecht. Hij is werkzaam in het familiebedrijf Gevelrenovatie- en voegbedrijf Douwenga in Franeker als werkvoorbereider/projectleider. Waarom hij ‘Ja” zei toen we hem vroegen of hij iets voor onze ondernemersvereniging wou betekenen, was zijn antwoord:

“Al een aantal jaren ben ik aanwezig bij de activiteiten van de commerciële club. Tijdens de kerstborrel ben ik gevraagd door Simon bij de Leij en Milan Grijmans om zitting te nemen in het bestuur voor de activiteitencommissie. Hier werd ik gelijk enthousiast van! Wat een interessante en leuke kans om mee te werken aan mooie en vooral gezellige activiteiten voor in de toekomst. Ik hoop op een leuke en gezellige leerzame tijd.”

Mathijs de Vries, CCNWF
Lid AC

Mathijs de Vries

Meer over Mathijs

Lid Activiteitencommissie (AC)
Mathijs de Vries is met zijn twee compagnons eigenaar van Omnia 4 Office.
Met meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren en leveren van o.a. kantoorbenodigdheden en het inrichten van kantoren. In 2016 heeft hij de stap genomen om voor zichzelf te beginnen en nog geen dag spijt gehad van deze beslissing. Met veel plezier komt hij regelmatig bij zijn klanten en de laatste jaren ook steeds meer in een adviserende rol als ERGO-coach met betrekking tot werkplekonderzoeken. Op de vraag waarom hij “Ja” heeft gezegd tegen deze vrijwilligersfunctie antwoordde hij:

“Een aantal jaar ben ik nu lid van de CCNWF en wat mij aantrekt is de gezelligheid en gastvrijheid die hier te vinden is. En daarbij doe je ook nog zaken onderling; wat wil je nog meer. Als bestuurslid activiteiten lever ik graag een bijdrage aan deze mooie ondernemersvereniging.”

Yen de Jong, CCNWF
Lid AC

Yen de Jong

Meer over Yen

Lid Activiteitencommissie (AC)
Yen de Jong is woonachtig in Franeker en samen met haar man eigenaar van twee optiek winkels. Naast Pearle Opticiens in Stiens hebben ze ook een vestiging in Harlingen.

Pearle Opticiens bestaat sinds 1959, dat betekent dat het bedrijf al ruim 60 jaar de kennis in huis heeft op het gebied van ogen. Ogen zien veel maar wie kijkt er naar jouw ogen?

“Ik heb JA gezegd op de vraag om iets te willen betekenen voor de CCNWF en activiteitencommissie omdat ik het contact met collega ondernemers onderling belangrijk vind. Elk bedrijf is uniek en het is toch prachtig als je eens een kijkje mag nemen in een ander zijn keuken? Hierdoor stel ik me graag beschikbaar om mede dit soort activiteiten te organiseren!”

Contact met het bestuur

Wilt u contact op nemen met een van onze bestuursleden? Dat kan via de contactpagina. Of stuur een mail naar ons secretariaat. Wij horen graag van u!