Skip to main content

Sinds woensdag 20 maart 2024 heeft de Commerciële Club Noordwest-Friesland (CCNWF) een nieuwe voorzitter. Het is Gea Iedema-Zondervan, eigenaresse van GJIZ Online Media Support uit Franeker. Van 2014 t/m 2020 maakte ze ook al deel uit van het bestuur en is daarna ook achter de schermen actief gebleven, ter ondersteuning van de het secretariaat en dan met name op het gebied van de communicatie.

De CCNWF sloot tijdens haar jaarvergadering in het Brouwdok te Harlingen ook het jubileumjaar af. Sinds 1998 organiseren wij namelijk informele bijeenkomsten op unieke locaties in de regio, waar duurzame zakelijke relaties en nieuwe inzichten gedijen onder het genot van een hapje en een drankje. Als ondernemers voor ondernemers streven ze ernaar om inspiratie, nieuwe ideeën en andere invalshoeken te delen en te verkennen onder de ongeveer 250 leden.

Gea Iedema: “Buiten de eigen onderneming ontstaan vaak de beste ideeën. De slogan ‘Met de CCNWF kom je eruit’ betekent dan ook dat we geloven dat wij door het organiseren van bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen deuren openen die anders gesloten blijven.”

Eerdere voorzitters waren: Aad de Moor († 2015), Rinse Post, Yde Koopmans, Frans Nieuwhof en dit jaar aftredend; Jeroen de Boer. Wethouder Paul Schoute (Gemeente Harlingen) kwam daarom, voorafgaand aan de vergadering, langs met een bos bloemen om Jeroen persoonlijk te bedanken voor zijn inzet in de afgelopen 6 jaar.

Het voltallige 9-koppige bestuur heeft zich als doel gesteld om te werken aan de verdere groei van de ondernemersvereniging. Bent u als ondernemer in de regio geïnteresseerd in de Commerciële Club Noordwest-Friesland of wilt u een keer deelnemen aan de activiteiten? Neem gerust contact met ons op!