Skip to main content

Problemen met inloggen kunnen veroorzaakt door het besturingssysteem van een bepaald device of door een webbrowser. Advies: probeer het eerst even op een andere wijze.

Daarnaast kan het ook zijn dat u niet inlogt met het e-mailadres van de hoofdgebruiker, ofwel, degene die lid is van de CCNWF. Hoe u dat kunt controleren leggen we graag even uit.

Inloggegevens checken

Zoek eerst uw bedrijf op bij leden en kijk even welk e-mailadres er in uw profiel staat. Dat is het e-mailadres (gebruikersnaam) dat u nodig heeft om in te loggen. Wat u ook als gebruikersnaam kan gebruiken is het klantnummer dat u bij CCNWF heeft (te vinden op de laatste factuur). Wanneer u ook het wachtwoord weet, dan kunt met deze gegevens inloggen.

Wachtwoord vergeten

Ga voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord, naar ‘wachtwoord herstellen‘. Hier vult u de gebruikersnaam in (e-mailadres of het klantnummer). Als het goed is krijgt u nu een mail met een link in de betreffende e-mailbox, om het wachtwoord te herstellen. Kijk voor de zekerheid ook even bij ongewenste mail. Bezoek daarna het internetadres in de mail om uw wachtwoord in te stellen. Log daarna in met het nieuwe wachtwoord. Ga weer naar uw profiel om alle (ontbrekende) informatie toe te voegen, die u wenst te tonen.

Wijzigen hoofdgebruiker

Wanneer het lidmaatschap overgedragen moet worden aan een nieuwe hoofdgebruiker, met een nieuw of ander e-mailadres, dan verzoeken wij u om alle gegevens daarvoor te sturen naar onze secretaresse. Zij zal die gegevens dan doorsturen naar de webmaster en de penningmeester, aangezien die gegevens in onze administratie natuurlijk overeen moeten komen.

Meerdere personen informeren

Let op! Wanneer u extra personen toevoegt aan uw profiel op de website, en u wilt dat zij ook de uitnodigingen en de nieuwsflits krijgen, geeft u die adressen dan even eenmalig aan ons door? Dan voegen wij ze toe aan de mailinglijst.

Toch nog problemen met inloggen?

Ervaart u hierna nog steeds problemen met het inloggen of het aanmelden van een activiteit laat het ons dan per direct weten, door een mail te sturen naar het secretariaat.

Schermafbeelding vernieuwde website CCNWF