Voor de zomerborrel van de CCNWF maakten de leden donderdag 13 juni een uitstapje naar Leeuwarden. Er werd een inspirerend keuzeprogramma aangeboden door Leeuwarden City Events.

De ene ondernemer koos voor een Rondvaart Citytour, een ander voor de Oldehove Citytour of Prison Tour Blokhuispoort. Nadien kon men heerlijk genieten van een hapje en drankje bij Drink- en Eetlokaal Proefverlof.

Tijdens het praamvaren (rondvaart) konden de leden genieten van de vele historische monumenten en prachtige verhalen verteld door een gids. De Oldehove Citytour bestond uit een rondleiding door het hart van de oude binnenstad en het verhaal van de Oldehove. De Prison Tour Blokhuispoort uit een rondleiding door de oude gevangenis waar vele misdadigers gevangen hebben gezeten. Na afloop kwamen we weer bij elkaar voor een uitgebreide gezamenlijke borrel en diner.

Hartelijk dank aan eenieder die mee heeft geholpen om deze dag te organiseren en te beleven. Speciale dank aan Douwe Jorna en hulpfotografen voor de prachtige foto’s!

Graag tot ziens bij een van onze volgende activiteiten.