Skip to main content

Over ons

Noordwest op zijn best!

De Commerciële Club Noordwest-Friesland (CCNWF) is een ondernemersvereniging in Noordwest Friesland. Opgericht op 1 januari 1998. Deze oprichting is het resultaat van een fusie tussen de Commerciële Club Franeker en de Handel & Industrie Groep Harlingen.

De doelstelling

De doelstelling is het bevorderen van contacten tussen bedrijven onderling, regionale samenwerking en samenwerking met lokale en regionale overheden ter verbetering van het ondernemersklimaat.

Wij organiseren nu al 25 jaar informele bijeenkomsten op unieke locaties in de regio waar, onder het genot van een hapje en een drankje, duurzame zakelijke relaties én nieuwe inzichten ontstaan.

Ondernemers voor ondernemers dus!

Het primaire doel van de Commerciële Club is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen ondernemers in de regio Noordwest-Friesland. Wij zijn er voor ondernemende ondernemers die iets komen brengen. Zij zijn oprecht geïnteresseerd in andere bedrijven en ondernemers en zoeken altijd naar inspiratie, nieuwe ideeën en andere invalshoeken.

Innoveren is het combineren van twee bestaande dingen. Dus geloven wij dat de beste ideeën niet binnen, maar buiten de muren van de eigen onderneming ontstaan. Daarom organiseren wij bedrijfsbezoeken, ontbijtbijeenkomsten en netwerkbijeenkomsten voor ondernemers en openen deuren die voor anderen gesloten blijven. Met de CCNWF kom je eruit!

Samen sta je sterk!

De Commerciële Club Noordwest-Friesland ziet de verwevenheid tussen gemeenten en bedrijven in de regio. Naast onze netwerkactiviteiten vertegenwoordigen we het overkoepelend belang van de leden bij de gemeente Waadhoeke en Harlingen. Hiermee onderhouden en behouden we het goede ondernemersklimaat in Noordwest-Friesland.

Statuten

We zijn op de hoogte van wat belangrijk is voor het ondernemersklimaat en voor u als ondernemer. Die kennis delen we met u. Onze statuten kunt u eventueel downloaden.

Kosten lidmaatschap

De kosten voor een lidmaatschap bedragen momenteel € 210,= per jaar. Prijswijzigingen voorbehouden. Naar lid worden…

Lid worden

U kunt lid worden door u via de website direct in te schrijven. Wilt u nog iets meer weten? Lees dan ook de informatie op de pagina Waarom lid worden?

Opzegging
Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht u uw lidmaatschap van de CCNWF om één of andere redenen willen beëindigen, doe dit dan voor 1 oktober in het lopende jaar via het daarvoor geldende contactformulier.