Skip to main content

Waarom lid worden?

Het onderlinge contact is tijdens activiteiten veelal informeel. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan andere ondernemers en te leren van andere ondernemers en hun ervaringen. Bovendien heeft u tijdens de activiteiten en bedrijfsbezoeken gelegenheid eens in de keuken van interessante ondernemingen te kijken.

Uw bedrijfsprofiel

Als lid van de Commerciële Club Noordwest-Friesland (CCNWF) is het de bedoeling dat u uw bedrijf zo volledig mogelijk presenteert op onze website. Andere ondernemers en niet-leden kunnen door dit profiel op de overzichtspagina, op een laagdrempelige manier kennismaken met uw bedrijf. Daarnaast is uw bedrijf ook zichtbaar in zoekmachines en daardoor dus beter te vinden door (potentiële) klanten.

LinkedIngroep

Organiseert u zelf iets? Leden van de CCNWF kunnen dit bij elkaar onder de aandacht brengen in de eigen LinkedIngroep. We bieden u tevens de gelegenheid om uw expertise met anderen te delen. En u mag allerlei onderwerpen onder de aandacht brengen of iets ter discussie stellen. Zelfpromotie en/of het plaatsen van externe spam wordt echter niet op prijs gesteld.

Aanmelden als lid

Bent u als ondernemer in de regio geïnteresseerd geraakt in de Commerciële Club Noordwest-Friesland? Wilt u eens deelnemen aan onze activiteiten of gebruik maken van alle kennis en kunde binnen ons netwerk? Meld u dan vandaag nog aan! Ga naar de pagina Lid worden om u te registreren. De kosten voor een lidmaatschap bedragen momenteel € 210,= per jaar.