Skip to main content

UPDATE: wegens te weinig deelname wordt deze bijeenkomst gecanceld!!

Graag attenderen wij u op een informatiebijeenkomst “Leren en werken in de regio”. Deze wordt gehouden op 28 januari 2019 in het vmbo-gebouw van de RSG aan de Koningin Julianastraat in Harlingen.

Het initiatief “O3 Noordwest Friesland” beoogt door samenwerking van overheid, onderwijs, ondernemers én ouders (“O4”) in deze regio jonge mensen te binden aan hun eigen omgeving door beroepsonderwijs te richten op de behoefte van de regionale werkgevers. Wij willen u, als lokale en betrokken ondernemer, graag op de hoogte brengen hoe middels dit initiatief gewerkt wordt aan praktijkgericht opleiden.

Het programma voor deze avond is als volgt:

19.30 – 19.45 uur: inloop, ontvangst met koffie – thee
19.45 – 20.00 uur: welkom door mevrouw T.A. de Haan, Teamleider vmbo b/k RSG Simon Vestdijk
20.00 – 20.30 uur: presentatie door de heer O. Krist, projectleider O3 Noordwest Friesland
20.30 – 20.50 uur: presentatie door mevrouw L. Posthumus, coördinator Dienstverlening en Producten en mevrouw H. Borgman, loopbaanbureau RSG Simon Vestdijk
20.50 – 21.00 uur: gelegenheid tot het stellen van vragen
21.00 – 21.30 uur: afsluiting, napraten met een hapje en drankje

U kunt zich voor deze bijeenkomst niet meer aanmelden!

Als CCNWF brengen wij deze bijeenkomst onder de aandacht omdat wij de werkgelegenheid in de regio Noordwest Friesland willen stimuleren voor met name jongeren. Verder kunnen wij melden dat eenzelfde bijeenkomst binnenkort in Franeker wordt georganiseerd. Daarover later meer.

Eerder nieuws

Terug naar al het nieuws

Terug naar Nieuws