Op donderdag 16 november 2023, te midden van een periode vol dynamische zakelijke evenementen, was het de beurt aan Siderius Heftrucks om de deuren te openen voor een bijzonder bedrijfsbezoek. Dit bezoek was niet zomaar een rondleiding door het bedrijf, maar een diepgaande duik in het persoonlijke en professionele leven van eigenaar Erik Jansen.

Erik Jansen, een ondernemer met een verhaal dat zowel inspirerend als leerzaam is, deelde zijn levensreis met de aanwezigen. Zijn verhaal was geen opsomming van de verkoopcijfers van heftrucks of de technische specificaties van zijn producten. In plaats daarvan richtte hij zich op de groei van zijn bedrijf, de uitdagingen die hij onderweg tegenkwam, en de cruciale beslissingen die hem hebben gevormd tot de succesvolle ondernemer die hij vandaag de dag is.

Een kernthema in zijn presentatie was het belang van zelfzorg en zelfliefde. Erik benadrukte dat het zorgen voor jezelf de basis vormt voor persoonlijke groei en zakelijk succes. Deze filosofie heeft hem geholpen om Siderius Heftrucks en Bultena Verhuur te ontwikkelen tot een bloeiende organisatie met een team van 140 toegewijde medewerkers, waar iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en bijdraagt aan het gemeenschappelijke doel.

Een ander belangrijk aspect dat Erik aanhaalde, was de invloed van het thuisfront op zakelijke beslissingen. De steun en het begrip van familie en naasten zijn volgens hem onmisbaar in de reis van een ondernemer. Dit persoonlijke inzicht gaf een unieke draai aan het verhaal, waardoor het niet alleen ging over zakelijk succes, maar ook over de menselijke kant van ondernemen.

Het bedrijfsbezoek bij Siderius Heftrucks en Bultena Verhuur was een verfrissende en verrijkende ervaring, die de deelnemers niet alleen een kijkje gaf in de wereld van heftrucks en verreikers, maar ook waardevolle ondernemerslessen bood. Het was een herinnering dat achter elk succesvol bedrijf niet alleen een sterke visie staat, maar ook een persoonlijk verhaal van groei, uitdagingen en menselijke relaties.