Op dinsdag 27 februari kwam de CCNWF samen voor een boeiend bedrijfsbezoek aan UWV Friesland kantoor in Leeuwarden. Na de gebruikelijke ontvangst werden de leden ondergedompeld in waardevolle inzichten over de arbeidsmarkt, de Human Capital Agenda en de top 5 meest gestelde vragen aan UWV van werkgevers.

De sfeer was levendig, met 40 leden die aandachtig luisterden naar de presentaties en actief deelnamen door, soms ook kritische, vragen te stellen. Tijdens de presentaties werden actuele maatschappelijke onderwerpen besproken, die ook onderling veel discussie opleverde. Mooi om te zien!

Al met al was het bedrijfsbezoek aan UWV een geslaagde ervaring, waarbij de aanwezigen niet alleen belangrijke informatie ontvingen, maar ook hebben kennisgemaakt met de werkgeversadviseurs van regio Noordwest. Zo kunnen er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor samenwerking en is er ook een potentiële bron beschikbaar voor het vinden van nieuw personeel.

Na de belofte dat de presentaties naar de aanwezige leden worden nagestuurd en een smakelijk buffet, werd de avond rond 20:30 uur afgesloten.