Skip to main content

Door Jeroen de Boer, voorzitter CCNWF

Je kent het vast wel; ben je lekker aan het ondernemen, komt er een crisis. Waar je voor de oliecrisis al flink de geschiedenisboeken in moet ligt de kredietcrisis de meesten van ons nog redelijk vers in het geheugen.

Dat een virusdeeltje van 0,1 micrometer deze uitwerking zou gaan hebben op ons dagelijks leven hebben wij allen niet kunnen inschatten toen wij met oud en nieuw elkaar nog in de armen vlogen en elkaar de ‘beste wensen‘ wensten.

Inmiddels wennen we telkens meer aan het toepassen van bepaalde maatregelen die er voor zorgen dat wij als mensen door kunnen, onderweg naar morgen. Zowel zakelijk als privé worden er soms andere keuzes gemaakt en sturen wij ons leven zo goed als mogelijk bij om ook deze crisis te baas te kunnen zijn.

Wandelaar onderweg naar...

Afbeelding van Pexels via Pixabay

Corebusiness CCNWF

Bij de het (nieuwe) bestuur van de CCNWF hebben wij ook even moeten schakelen. Sowieso heeft iedereen binnen het bestuur in eerste instantie zijn of haar eigen bedrijf wat natuurlijk aandacht nodig heeft. Daarnaast is, toen het onheil losbarstte, voor ons gevoel ook het fundament onder de CCNWF aan het trillen, want het schudden van handen kunnen wij toch wel omschrijven als ‘corebusiness’ van de CCNWF…

Gelukkig zijn wij als bestuur op dit moment ook weer een beetje gewend aan de nieuwe situatie. Voorzichtig proberen wij de eerste activiteiten weer te gaan organiseren en zijn we flink bezig onze bijdrage te leveren aan het SWOT-onderzoek van de gemeente Harlingen en Waadhoeke. Daarover meer in het Webinar Ondernemen.

Ideeën?

Wij blijven zoeken naar manieren om ondernemers aan elkaar te verbinden, op dit moment en in de toekomst! Heeft u hierover ideeën? Stuur dan gerust een mail naar ons secretariaat.

Eerder nieuws

Terug naar al het nieuws

Terug naar Nieuws