Skip to main content

CCNWF Zomerborrel: The Tall Ships Races edition!

De CCNWF nodigt u van harte uit voor donderdag 14 juli aanstaande om onze zomerborrel te beleven in Harlingen, tijdens het evenement van 2022 in onze regio, ‘The Tall Ships Races Harlingen 2022’. 

Om 16.00 uur worden de aangemelde leden verwacht aan de walzijde van de loopplank die toegang geeft tot Tall Ship “Thalassa”. Op dit van oorsprong Harlinger Tall Ship zijn wij tot 19.30 te gast en kan een ieder dit fantastische evenement in onze regio vanuit het hart meemaken en tegelijk genieten van een drankje en een uitgebreid assortiment aan hapjes.

Tall Ship Thalassa

De Thalassa werd oorspronkelijk gebouwd in 1980 in Harlingen en deed in 2004 voor het eerst mee aan de Tall Ships Races in Harlingen. Barkentijn Thalassa is en een imposant en zeewaardig zeilschip en één van de snelste schepen uit de Nederlandse vloot. Volgens oude traditie getuigd en comfortabel opgebouwd biedt de Thalassa een prima thuis voor de zomerborrel van onze Commerciële Club. Gaat u mee aan boord?

Uw aanmelding

Graag ontvangen wij vanaf heden uw aanmelding voor dit schitterende evenement. Er zijn in totaal 120 plaatsen beschikbaar, dus kijk snel in uw agenda en markeer donderdag 14 juli a.s. vanaf 16.00 uur voor de CCNWF.

Om genoeg leden de kans te geven om deze zomerborrel op dit schitterende Tall Ship te beleven hanteren wij op dit moment maximaal twee opgaves per lid.

Indien het totaal aantal aanmeldingen de 120 passeert zult u een bericht ontvangen dat u op de wachtlijst bent geplaatst. Indien er kort voorafgaand aan de zomerborrel nog enkele plaatsen beschikbaar zijn krijgen leden die zich reeds met twee personen hebben aangemeld nog de kans om extra aanmeldingen te doen. De kosten hiervoor zijn dan € 150,00 per aanmelding.

Tot slot: wij hanteren wij voor iedere aanmelding een eigen bijdrage van € 50,00. Begin juli ontvangt u van ons een factuur voor deze bijdrage en de regels omtrent eventuele annulering van uw aanmelding. 

Graag zien wij u op 14 juli aanstaande aan boord van de “Thalassa” om u een onvergetelijke zomerborrel te bezorgen!

Aanmelden voor dit evenement of het bijwerken van de aanmelding doet u eenvoudig onderaan deze pagina.

Momenteel geregistreerd

Deze lijst is alleen te zien wanneer u bent ingelogd.

Log in om aan te melden

Al aangemeld?

Gebruik deze tool om uw aanmelding te beheren.

 

NB. In verband met de eigen bijdrage is het zeker nodig om u af te melden, indien u bent verhinderd. Dat kan door de aanmelding bij te werken en dan af te melden. U krijgt bij een wijziging of afmelding, altijd een bevestiging. Niets ontvangen? Of is de optie om te wijzigen of afmelden niet (meer) zichtbaar? Dan verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar ons secretariaat. Die mail zullen wij tevens bevestigen, zodat u weet dat wij uw afmelding hebben gesignaleerd. Graag uw afmeldbericht bewaren.

Let op! No show, dat wil zeggen wel opgegeven maar niet komen opdagen zonder afmelding, brengt deze keer kosten met zich mee: € 150,00 per persoon. 

Verslagen van recente activiteiten
Rally rijden langs idyllische weggetjes

Rally rijden langs idyllische weggetjes

13 mei 2022

Indrukwekkende rondleiding bij de Meijer Group

Indrukwekkende rondleiding bij de Meijer Group

15 april 2022

Kennis getest door PubQuiz in Lokaal op Hatsum

Kennis getest door PubQuiz in Lokaal op Hatsum

1 april 2022

Hoge opkomst bij een geslaagde voorjaarsborrel

Hoge opkomst bij een geslaagde voorjaarsborrel

4 maart 2022

Meer lezen? Naar recente verslagen