Skip to main content

Het bestuur nodigt u van harte uit om deel te nemen aan onze jubileumreis op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2023. Per touringcar reizen alle deelnemers af naar Duitsland voor diverse bedrijfsbezoeken. Naast het bezoeken van bedrijven zal er ook meer dan genoeg gelegenheid zijn voor het ontmoeten van uw reisgenoten en samen met hen het nuttige en het aangename te verenigen. “Kommen Sie mit uns?”

In 2023 is het 25 jaar geleden dat de ‘Handel & Industriegroep Harlingen’ en de ‘Commerciële Club Franeker’ samen opgingen in de Commerciële Club Noordwest Friesland. Dit jubileum willen wij niet zomaar voorbij laten gaan en roept om een bijzonder evenement! Gaat u met ons mee?

De opzet

Op vrijdag 6 oktober vertrekken wij om 8.00 uur vanaf het Franeker parkeerterrein aan de Leeuwarderweg naar Duitsland, om precies te zijn naar Papenburg. Rond 10.00 uur komen wij daar aan. Tot 13.00 uur zijn wij te gast bij de Meyer Werft voor een complete rondleiding in het kloppend hart van deze cruiseschipbouwer. Superlatieven schieten veelal te kort voor dit bedrijf! Na afloop vertrekken wij in de bus naar Bremen. Na het inchecken in het hotel in het centrum is de rest van de middag ter vrije besteding en verwachten wij een ieder om 18.30 uur voor het diner in het centrum van de stad.

 

Op zaterdag vertrekken wij na het ontbijt richting Hamburg. Rond 11.00 uur komen wij aan bij Airbus en ook hier krijgen wij de ‘grande tour’. Na afloop is ook hier tijd om het centrum van Hamburg te bezoeken. De weg terug naar huis breken wij door midden met het afsluitende diner en verwachten uiteindelijk rond 22.00 uur terug te zijn in Franeker.

De kosten

Bent u onze gast tijdens onze jubileumreis? Dan vragen wij een tegemoetkoming in de totale kosten. Voor onze grotendeels verzorgde jubileumreis vragen wij een eigen bijdrage van 125 euro per persoon. Het vervoer, de entree in de bedrijven, het hotel op basis van een 2-persoonskamer, het diner, de drankjes tijdens het diner, de lunch en het ontbijt zijn allemaal inclusief. Enkel de drankjes die u op eigen gelegenheid besteld zijn voor eigen rekening. Wilt u eventueel een 1-persoonskamer in het hotel? Dit is mogelijk voor een toeslag van 25 euro.

Uw opgave

Wilt u erbij zijn en ons jubileum gezamenlijk vieren? We ontvangen graag uw aanmelding voor 1 mei 2023. Per bedrijf kunnen zich twee personen aanmelden en factureren wij voorafgaand aan vertrek de eigen bijdrage. Eventueel kunt u zich tot een aantal weken voor vertrek nog kosteloos afmelden. De (en aanvullende) informatie volgt uiteraard aan deelnemers. Vragen? Deze beantwoorden graag via info@ccnwf.nl

Geef u snel op voor dit niet te missen ‘bedrijfsbezoek’ in Duitsland en maak het 25-jarig jubileum van dichtbij mee!

Aanmelden

Let op! Wij stellen u dus iets meer vragen dan gewoonlijk bij het aanmelden. Graag uw aandacht daarvoor.

Na het verzenden van het formulier krijgt u een melding te zien of de aanmelding succesvol is verzonden. Daarna ontvangt u een bevestiging in uw mailbox. Om teleurstelling te voorkomen is het wellicht verstandig om dit te controleren.

Momenteel geregistreerd

Deze lijst is alleen te zien wanneer u bent ingelogd.

Afmelden?

Wilt u zich afmelden voor de jubileumreis? Stuur een mail naar info@ccnwf.nl.

Nb. Meer informatie over de reis zelf en de annuleringsvoorwaarden sturen we binnenkort naar alle deelnemers.

Verslagen van recente activiteiten

Geslaagde rally door de weerribben

Geslaagde rally door de weerribben

25 mei 2023

Op de valreep van de lente het ijs nog op

Op de valreep van de lente het ijs nog op

23 maart 2023

Vergaderen en wijnproeven op een spectaculaire locatie

Vergaderen en wijnproeven op een spectaculaire locatie

9 maart 2023

Bedrijfsbezoek Bynt te Harlingen

Bedrijfsbezoek Bynt te Harlingen

16 februari 2023

Meer lezen? Naar recente verslagen