Skip to main content
Wijzig je omslagfoto
10322
Wijzig je omslagfoto
Kr8werkLeeuwarden
Niet de sterkste overleeft, maar de gene die zich het beste weet aan te passen.” Dat geldt ook voor merken. Een merk dat wil overleven, zal zich moeten aanpassen aan de uitdagingen van het moment. Wij van Kr8werk helpen merken relevant te blijven. Soms door te veranderen, soms met innovatieve oplossingen die beter aansluiten op trends en de doelgroep. Het gaat erom dat je je als merk steeds aanpast aan de behoefte van de markt. Het mooie is: die behoefte kun je ook creëren. Wie de trend bepaalt, loopt voorop en creëert zijn eigen kansen.
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Kr8werk
Reclamebureaus
Ronald
Brouwer
eigenaar
Freark Damwei
40
8914 BM
Leeuwarden
Beschrijving en foto's
Niet de sterkste overleeft, maar de gene die zich het beste weet aan te passen.” Dat geldt ook voor merken. Een merk dat wil overleven, zal zich moeten aanpassen aan de uitdagingen van het moment.

Wij van Kr8werk helpen merken relevant te blijven. Soms door te veranderen, soms met innovatieve oplossingen die beter aansluiten op trends en de doelgroep. Het gaat erom dat je je als merk steeds aanpast aan de behoefte van de markt. Het mooie is: die behoefte kun je ook creëren. Wie de trend bepaalt, loopt voorop en creëert zijn eigen kansen.
Foto 1
Social Media
Optioneel: extra contactpersonen