Verslag door Kim van der Veen van TanQyou, foto’s Douwe Jorna.

Visie op mobiliteit gepresenteerd tijdens geslaagd bedrijfsbezoek

Donderdag 13 juni vond een inspirerend en geslaagd bedrijfsbezoek plaats. Het evenement werd bijgewoond door zo’n 80 leden van de CCNWF en kenmerkte zich door interessante presentaties en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Opening door nieuwe voorzitter en directeur

Het bedrijfsbezoek werd geopend door de nieuwe voorzitter van de CCNWF, Gea Iedema, die de aanwezigen welkom heette. Vervolgens gaf ze het woord aan Marja Versleijen, de nieuwe algemeen directeur van TanQyou. Marja sprak gepassioneerd over haar visie voor een duurzame toekomst en de rol van mobiliteit daarin. Hun enthousiasme en vooruitstrevende ideeën vielen goed in de smaak bij de aanwezigen en zetten de toon voor de rest van het bedrijfsbezoek.

TanQyou Experience Center en Mobiliteitsplein

Eén van de hoogtepunten was de introductie van het TanQyou Experience Center en het interactieve mobiliteitsplein. Bezoekers kregen de kans om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen en deelmobiliteit te ontdekken, mogelijk gemaakt door Van den Brug en Friesland Lease. Met interactieve demo’s kregen de aanwezigen een uniek inkijkje in de toekomst van mobiliteit, wat de betrokkenheid van TanQyou bij duurzame innovatie onderstreepte.

Mobility hub visie
Tijdens de presentaties werd duidelijk hoe onder andere deelmobiliteit en binnenstedelijk vervoer bijdragen aan een duurzamere toekomst en hoe dit past in de mobility hub visie van TanQyou. Ook de plannen voor grote mobility hubs in Marsum en Winschoten kwamen aan bod. Deze grote hubs in combinatie met wijkhubs spelen een grote rol in het verbeteren van het regionale vervoer en werden door het publiek positief ontvangen.

Gezellige sfeer en netwerken

De gezellige sfeer en de mogelijkheid om te netwerken maakten het evenement tot een groot succes. De aanwezige leden van de CCNWF kregen daarna de kans om ervaringen en ideeën uit te wisselen tijdens een heerlijk buffet van Poort van Franeker.

Dankwoord

Namens TanQyou en de CCNWF willen we alle aanwezigen hartelijk bedanken voor hun komst en bijdrage aan dit geslaagde evenement. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst en blijven we innoveren op het gebied van mobiliteit.

Het bestuur zegt ‘thank you’ tegen alle bedrijven, dank voor de inzet en aanwezigheid. Graag tot de volgende keer!