Dit duo gaf een boeiende inkijk in de bedrijven Steinfort en Glazz. De enorme innovatie en vooral de snelheid waarmee Steinfort in heeft weten te spelen op de veranderende marktomstandigheden en marktvraag van de afgelopen jaren, deed velen versteld staan.

Kwalitatief prachtige en hoogwaardige producten die, ook in kleine oplagen, razend snel geproduceerd en geleverd worden is één van de grote kwaliteiten van het hedendaagse Steinfort en Glazz. Via nieuwe media wordt op professionele wijze klantcontact gezocht, gevonden en wordt het  ‘klant ontzorgen’ gestart. Een goed doordacht concept wat zijn vruchten afwerpt. Hier in Franeker worden prachtige producten geproduceerd die over de gehele wereld afgeleverd en verwerkt.

Na de presentatie zijn wij door het team van Steinfort rondgeleid door de fabriek. Grote innovatieve nieuwe machines die in rap tempo de mooiste producten produceren staan in deze omvangrijke fabriek opgesteld. Technische en logistieke hoogstandjes! En in een klein deel van de fabriek nog enkele oude machines die een gevoel van nostalgie oproepen. Geweldig om het verschil “van oud naar nieuw” van zo dichtbij mee te maken. Na de rondleiding is er nagepraat, geborreld en heerlijk gegeten van het buffet. We hebben een prachtige, leerzame en gezellige avond beleefd.

Graag willen wij Gerlof,  Jan en hun team nogmaals hartelijk danken voor de gastvrijheid, de tijd en de moeite die zij hebben genomen om ons hun verhaal te vertellen en rond te leiden door hun prachtige bedrijf. Het was een fantastische avond.