Een verslag van Edwin Broekhof van Vizier Friesland.

Op woensdag 15 mei jl. heette onze nieuwe voorzitter Gea Iedema bijna 60 leden welkom in Grand Café Levels in Harlingen voor een “Eet en Date”.

Na een “eet smakelijk en date zakelijk” maakten de deelnemers in groepen een rondje langs drie restaurants waar zij een heerlijk voor-, hoofd- of nagerecht geserveerd kregen.

De deelnemende restaurants waren Grand Café Levels, ’t Havenmantsje en Down&Up; voor sommigen oude bekenden, voor anderen een eerste kennismaking. In elk geval waren de reacties lovend, zowel over de heerlijke smaken als ook over de prachtige presentaties van de gerechten.

Voor de deelnemers was het een goede gelegenheid om in een informele en sfeervolle setting nader met elkaar kennis te maken. Door het wisselen van tafelgenoten bij elk restaurant heeft iedereen ook minder bekende leden weer een stukje beter leren kennen .… netwerken in optima forma!

Namens alle deelnemers: dank aan de activiteitencommissie voor de organisatie van weer een leuk en geslaagd evenement, we kijken uit naar de volgende!

Dank aan Douwe Jorna voor de foto’s!