Slechts een paar maanden later dan gebruikelijk was het donderdag 23 september 2021 tijd voor de Algemene ledenvergadering 2021 van de CCNWF. Daarvoor kwamen we bijeen in Theater De Koornbeurs in Franeker.

Normaal vindt deze vergadering plaats in het voorjaar. Als bestuur zijn wij blij dat we deze jaarvergadering ‘in het echt’ hebben kunnen organiseren in plaats van online. Zoals de editie van 2020.

Met behulp van een presentatie zijn de aanwezige leden gevraagd naar de goedkeuring voor het gevoerde beleid van het bestuur. En die kreeg het bestuur.

De officiële jaarvergadering werd naadloos opgevolgd door een Masterclass Beleggen. Peter Veltman, beleggingsspecialist bij de Rabobank, heeft een prachtige inkijk gegeven in de beleggingswereld. Door de vele vragen uit de zaal en de levendige gesprekken was het een dynamische presentatie. Dat heeft de aanwezige leden vast op een aantal nieuwe ideeën of inzichten gebracht.

Deze dynamiek is na de presentatie meeverhuisd naar de foyer van het theater. Daar konden de leden nog even napraten tijdens de afsluitende borrel. Die gesprekken gingen vooral over hetgeen een ieder heeft opgestoken, eerder op die avond.

Het bestuur wil graag iedereen bedanken voor de aanwezigheid bedanken. Graag tot de volgende keer!